Video: Hvordan skaber man it-innovation?

It, teknologi og digitalisering har enorme potentialer til at skabe nye produkter, gøre forretningen smartere eller indtage helt nye brancher. Men hvordan arbejder man med store it-visioner uden det bliver alt for risikofyldt, når man ikke på forhånd kan lave en business case eller en kravspecifikation på de næste fem års udvikling?

ledelseforretningEfteruddannelseEventsinnovation

Videoen er en optagelse af seminaret: Hvordan skaber man it-innovation, når vejen er ukendt, som foregik den 4. maj.

På seminaret præsenterede Hanne Westh Nicolajsen, forsker og linjeleder på Master i it-ledelse teoretiske tilgange til at skabe et fundament for forandringer og it-innovation. Hun gennemgik en model til at arbejde med både drift og udforskning sideløbende, så man sikrer, at forandringen går den rette vej skridt for skridt.

Thomas Kastrup, Lead Enterprise Architect hos DONG Energy, præsenterede en model for organisatorisk håndtering af it-innovation og tog afsæt i konkrete eksempler for at forklare, hvordan DONG Energy arbejder med it-innovation i praksis.

På seminaret blev uddelt et magasin med en række relevante artikler. Download magasinet her. Ønsker du magasinet tilsendt, kan du sende en adresse til ncga@itu.dk.